Camin batrani


Oferim servicii de calitate - ingrijire batrani


Caminul de batrani FLORIANA HOUSE ofera conditii de cazare preferate de toti batrani, varstnici care doresc sa petreaca timpul intr-un mediu linistit, curat si sa fie tratati cu respect de personalul calificat.

Persoanele varstnice care au diferite probleme beneficieaza de atentie suplimentara si astfel cei suferinzi de: Alzheimer, mobilizati la pat, atacuri cerebrale gasesc la noi un camin pentru batrani adaptat necesitatilor specifice fiecaruia.

Caminul de batrani Floriana House a fost creat pentru a reda caldura specifica de "acasa" ,menit sa ofere siguranta si confortul necesar seniorilor familiei dumneavoastra.
Va oferim conditii de cazare la cele mai inalte standarde pentru ca meritati sa fiti tratati cu profesionalism de cei mai buni. Un camin aflat intr-o zona linistita si amenajat intr-un stil modern pentru a va oferi conditii de cazare igienice si sigure, este locul in care gasiti linistea si uitati de grijile dumneavoastra.

"PERSOANA IUBITA MERITA O VIATA FERICITA"


Locul preferat al bunicilor si persoanelor varstnice care au nevoie de ajutor este la caminul de batrani Floriana House. Personalul calificat si locatia speciala le asigura celor batrani un mediu lipsit de griji in care isi pot petrece timpul sub supravegherea noastra ca dumneavoastra sa fiti asigurati ca ii lasati pe maini bune.

Toate acestea fac caminul de batrani Floriana House un camin de batrani perfect.

Locatia dispune de:


1. Dormitoare de cate 3,4,5 locuri, dotate cu mobilier modern, TV , sistem de incalzire/racire cu reglarea temperaturii in functie de dorinte si necesitati

2. Grupuri sanitare mari, dotate cu cabina de dus, toalete, chiuvete si bideuri moderne

3. Bucatarie proprie utilata modern ce respecta standardele igienico-sanitare

4. Loc de servit masa, dotat cu mobilier si vesela de cea mai buna calitate

5. Living generos dotat cu canapele, TV, internet, avand deschidere catre spatiul verde din curtea interioara.

6. Cabinet medical cu cadre medicale pentru consultatii si tratament.Loading

Servicii camin batrani

camin batrani Voluntari
Servicii de calitate

Cu ajutorul specialistilor personalul nostru este pregatit sa ofere cele mai bune servicii batranilor pentru a le asigura un camin de batrani perfect.

Contact

Adresa: Voluntari,strada Serban Cantacuzino nr. 25 (fosta Intrarea Potcoavei)

Tel: 0723-786244 / 0767-906264Adress: Voluntari,Street Serban Cantacuzino nr. 25 (former Intrarea Potcoavei)

Phone: +40723-786244 /
+40767-906264

Spune si prietenilor